Hopp til innhold
Seks barn og en voksen viser ett av trinnene i BlimE dansen
Blime dansen YouTube

Informasjon til skoler og barnehager


Profilbilde til Øyvind

Av Øyvind
9 måneder siden


Årets BlimE-dag 6.september

Her finner skoler og barnehager informasjon og påmelding til årets BlimE. Påmelding og innsending skal kun brukes av lærer/ansvarlig for hver skole/ barnehage.

Innsending

Innsending av videoene er nå åpen! Film dansen og send den til oss, her finner du info og lenke til innsending.

BlimE-dansen

NRK Super inviterer alle skoler og barnehager til å danse BlimE-dansen fredag 6. september klokken 12!

Når barna øver på å danse sammen, vil det skape felles minner og glede, noe som gjør at samholdet i barnehagen, på trinnet og skolen generelt kan bli bedre. Bruk dansen vi har laget som et utgangspunkt. Det er alltid noen som ikke liker å danse, noen som ikke får det til, og noen som synes at dansen er altfor lett. Her oppfordrer vi dere til å tilrettelegge for alle elevene så godt det lar seg gjøre.

Vi håper din skole/barnehagen vil være med å danse!

BlimE (Mer enn god nok)

Årets BlimE-låt synges av Stina Talling. Hun synger på dialekt. Vi har derfor valgt å skrive teksten på dialekt, slik at det blir lettere for barna å lære seg teksten og synge med. Teksten kan også brukes i undervisningen om ønskelig. Både tekstanalyse, tolking og også rettskriving kan være tema i timen.

Vennskapsuke

BlimE er NRK Supers årlige vennskapskampanje. Temaet for BlimE 2019 er å se hverandre, og å tørre å stå opp for hverandre og seg selv.

NRK Super vil sette fokus på vennskap i hele uke 36. Her er et eget læringsopplegg for skolene som passer godt til den uka. Det er i hovedsak tilpasset barneskolen, men delen for de yngste klassene kan også brukes av førskolebarn.

Se på NRK Super.no eller NRK Super TV, fredag 6.september klokka 12.00, og dans sammen med resten av landet. Vi gleder oss til å se dere 🙂Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.

Har du opplevd noe vondt og alvorlig? Ikke skriv det her, men chat anonymt med Kors på halsen eller ring 116 111.